ETEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Ik ben Manuela Heidstra-Albanese en kom uit Crotone, een klein kuststadje in Calabrië in het diepe Zuiden van Italië. Sinds 2005 woon ik in Nederland, eerst in Amsterdam en sinds 2008 met mijn man en kinderen in Bussum. Ik heb het erg naar mijn zin in Nederland, maar mis soms ook wel het gevoel van Italië.
Als ik op vakantie ben in het altijd zonnige Calabrië of in een andere Italiaanse regio en daar praat met de mensen of een lokale lekkernij proef, dan geniet ik in stilte en word ik soms een beetje melancholiek. Want van lekker eten samen met vrienden of familie word ik blij. En dat is het gevoel dat ik ook graag wil meegeven aan wie samen met mij aan tafel schuift.

Smaakvol en met plezier

Na jaren in internationale commerciële bedrijven te hebben gewerkt, heb ik daarom in 2016 besloten om het roer om te gooien en van mijn passie voor gezond en lekker eten mijn werk te maken. En het resultaat is Di Gusto – de smaak van Italië. Di Gusto betekent smaakvol, maar ook met plezier. Di Gusto verzorgt catering voor je feest, borrel of receptie en workshops Italiaans koken voor iedereen in ’t Gooi en omstreken die echt Italiaans wil leren koken. Daarnaast ben ik ook in te huren als privé kok. Neem dus gerust een vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking!

Hopelijk tot snel,

Manuela Heidstra-Albanese
Di Gusto – de smaak van Italië

Manubewerkt

Milieuvriendelijk

Di Gusto hecht veel belang aan duurzaamheid en dierenwelzijn en werkt dus zoveel mogelijk met biologische producten. Daarnaast worden onze broodjes, hapjes en maaltijden bezorgd in volledig composteerbare verpakkingen. Deze zijn gemaakt van o.a. maiszeetmeel, suikerriet en gerecycled FSC karton en gecertificeerd volgens de EN13432 norm voor composteerbaarheid en voor de Europese normen voor voedselcontact.

leaf-nature-green-spring-122429